Amenintari Spam Phishing Web

Dacă primești e-mailuri nedorite în căsuța de e-mail, poți să blochezi expeditorul sau să te dezabonezi de la acesta ori poți să raportezi mesajul administratorului serverului.

Dacă te simți în pericol, contactează-ne imediat si te ajutam sa fii protejat dar si sa contactezi autoritățile locale și sa afli dacă există legi privind hărțuirea cibernetică care se aplică în situația ta.

Blochează o adresă de e-mail

Când blochezi un expeditor, mesajele pe care ți le trimite vor ajunge în dosarul Spam.

Dacă te-ai înscris pe un site care trimite o mulțime de e-mailuri, de exemplu, promoții sau buletine informative, poți folosi linkul de dezabonare pentru a opri primirea acestora. Daca observi ca inca le primesti deja poti sa-l consideri abuz si sa ne contactez sa gasim o solutie tehnica de eliminare a spamului.

VERIFICAŢI DE DOUĂ ORI ÎNAINTE DE A FACE CLIC.

Vă puteţi pierde banii, informaţiile personale şi chiar datele stocate, dacă dispozitivul încetează să mai funcţioneze. Nu vă lăsaţi înşelati!

CUM S-AR PUTEA ÎNTÂMPLA ACEST LUCRU?

Atacuripe Phishing: Acestea păcălesc utilizatorii să ofere informaţii personale asumându-şi calitatea de instituţie de încredere. Acestea se transmit prin e-mail, mesaje text sau platforme ale reţelelor de socializare.

Navigarea pe WEB:

Dispozitivul dvs. mobil poate fi infectat accesând pur şi simplu o pagină web nesigură.

Descarcarea Fisierelor:

Linkurile şi anexele rău intenţionate pot fi incluse direct într-un e-mail.

Atentie la dispozitivele mobile:

Ele sunt conectate la majoritatea in permanenta la internet.

Dimensiunea redusa a ecranului este o constrangere generală. Browser-ele mobile afişează adrese URL într-un spaţiu limitat al ecranului, fiind astfel dificil să vedeţi dacă domeniul este legitim.

CE PUTEŢI FACE?

Fiţi suspicios dacă primiţi un SMS sau un apel telefonic de la o companie care vă solicită informaţii personale. Puteţi verifica dacă mesajul/apelul este legitim prin apelarea directă a companiei la numărul lor oficial.

Atunci când navigaţi pe web de pe dispozitivul dvs. mobil, asiguraţi-vă că această conexiune este securizată prin HTTPS. Puteţi verifica întotdeauna acest lucru la începutul adresei URL.

Nu faceţi niciodată clic pe un link/o anexă dintr-un e-mail sau SMS nesolicitat. Ştergeţi-l imediat.

Aveţi grijă dacă accesaţi o pagină web care conţine greşeli gramaticale, greşeli de ortografie sau cu rezoluţie mică.

Dacă este disponibilă, instalaţio aplicaţie de securitate mobilă care vă va avertiza în cazul oricărei activităţi suspicioase.

Business ?

Este importanta securitatea e-mailului în organizația dvs.? Protejați-vă clienții și angajații.

ITSQ vă protejează compania, blocând 99,98% din toate mesajele de e-mail spam și viruși înainte de a ajunge la rețeaua companiei.
Nu în ultimul rând, vă oferim spațiu de stocare criptat pentru a arhiva toate e-mailurile dvs. în conformitate cu reglementările internaționale (GDPR).

Utilizați soluția de redundanță în cloud ITSQ ca filtru de spam fiabil. Sistemul nostru oferă o precizie de 100% a filtrului și practic nu există niciun rezultat fals.

Va protejam IP(range-urile) înainte de a deveni black listed. Blocam automat conturile suspecte,  mesajele spam și va informam printr-un log despre orice activitate suspectă.

Alegeti serverele noastre cloud de e-mail si veti avea întotdeauna o copie de rezervă a email-urilor la îndemână și pentru a acționa în mod legal în conformitate cu directivele europene actuale.