Personal ?

Dacă primești e-mailuri nedorite în căsuța de e-mail, poți să blochezi expeditorul sau să te dezabonezi de la acesta ori poți să raportezi mesajul administratorului serverului.

Dacă te simți în pericol, contactează-ne imediat si te ajutam sa fii protejat dar si sa contactezi autoritățile locale și sa afli dacă există legi privind hărțuirea cibernetică care se aplică în situația ta.

Blochează o adresă de e-mail

Când blochezi un expeditor, mesajele pe care ți le trimite vor ajunge în dosarul Spam.

Dacă te-ai înscris pe un site care trimite o mulțime de e-mailuri, de exemplu, promoții sau buletine informative, poți folosi linkul de dezabonare pentru a opri primirea acestora. Daca observi ca inca le primesti deja poti sa-l consideri abuz si sa ne contactez sa gasim o solutie tehnica de eliminare a spamului.

Business ?

Este importanta securitatea e-mailului în organizația dvs.? Protejați-vă clienții și angajații.

ITSQ vă protejează compania, blocând 99,98% din toate mesajele de e-mail spam și viruși înainte de a ajunge la rețeaua companiei.
Nu în ultimul rând, vă oferim spațiu de stocare criptat pentru a arhiva toate e-mailurile dvs. în conformitate cu reglementările internaționale (GDPR).

Utilizați soluția de redundanță în cloud ITSQ ca filtru de spam fiabil. Sistemul nostru oferă o precizie de 100% a filtrului și practic nu există niciun rezultat fals.

Va protejam IP(range-urile) înainte de a deveni black listed. Blocam automat conturile suspecte,  mesajele spam și va informam printr-un log despre orice activitate suspectă.

Alegeti serverele noastre cloud de e-mail si veti avea întotdeauna o copie de rezervă a email-urilor la îndemână și pentru a acționa în mod legal în conformitate cu directivele europene actuale.

Facebook Comments