Microsoft Office, în termeni simpli , este o suită de aplicații de business dezvoltata  de Microsoft Corporation.

Microsoft Office include aplicații cum ar fi Excel, Word, Access, PowerPoint,MS Project și multe altele. Fiecare aplicatie are un scop diferit și este compatibila cu celelalte programe în cadrul suitei.

Microsoft Office este o colecţie de aplicaţii soft utilizate în mediul office (birouri) al oricărei instituţii sau organizaţii. Pachetul de aplicaţii este disponibil atât pentru echipamentele dotate cu sisteme de operare Windows, cât şi pentru cele ce folosesc Mac. Include programe, servere, servicii şi soluţii pentru o varietate de afaceri sau dezvoltări de proiecte.

Access: software pentru managementul bazelor de date;

Excel: foaia de calcul tabelar;

FrontPage: soft de creare şi management pentru website-uri;

Outlook(Entourage pentru sistemele Mac): soft pentru comunicaţii şi managementul informaţiilor cu caracter personal (e-mail, contacte, planificare, documente);

PowerPoint: soft pentru prezentări grafice ;

Project: soft pentru “Project management “

Publisher: soft pentru “Business publishing” şi marketing ;

Visio: soft pentru diagrame tehnice şi Business;

Word: editor şi procesor de texte;

Microsoft Office vă oferă posibilitatea de a crea și partaja documente cu instrumente puternice și o interfață ușor de utilizat.

Microsoft Office 2016 este cea mai nouă versiune a suitei și oferă o monitorizare ușor de utilizat Versiunile anterioare, Office  2013, Office 2010 și Office 2007 continuă să fie de interes și sunt, de asemenea, in  programul nostru de training.

Nu contează ce versiune de Microsoft Office aveți, Pro Management prin cursurile de formare vă ajuta să obțineți cele mai utile informatii despre software.

Indiferent dacă utilizați Access, Excel, Outlook, PowerPoint, Project, sau Word, veți găsi cursurile potrivite la centrul de training si certificare IT Pro Management

Deasemenea  oferim cursuri de Excel cu VBA  (programare cu Visual Basic for Applications (VBA)

Participa la cursurile Microsoft Office si te poti pregati pentru certificarea ca Microsoft Office Specialist (MOS) și Microsoft Office Specialist Expert (MOS Expert).

Facebook Comments