Monitorizarea unei cladiri de birouri sau a casei tale a fost si va fi intotdeauna o modalitate ideala pentru orice companie sau persoana fizica de a monitoriza si identifica potentiale spargeri,  prezentari nepotrivite la birou sau la ore in afara programului precum si pentru detectarea oricarei activitati cu potential periculos. Camerele de supraveghere, asadar, au un rol multiplu. Prin intermediul lor nu doar monitorizati ci si protejati. Acestea sunt asigurate doar de un montaj eficient al camerelor de supraveghere la interior sau exterior.

Instalarea camerelor de supraveghere trebuie facuta de profesionisti ce nu va vor oferi doar instalarea ci si toate documentele necesare pentru o functionare legala, si recunoscuta de autoritati.

Stiati ca fara un sistem de supraveghere autorizat veti fi amendati pentru ca ati permis sa vi se sparga cladirea?

Da. Daca cineva intra prin efractie in cladirea dumneavoastra si dumneavoastra nu aveti sistem de supraveghere autorizat sau deloc, politia va va amenda pentru ca nu ati luat nici o masura de a va proteja. Nu veti avea doar pierderea materiala provenita din spargere si cea materiala ulterioara data de politie.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Facebook Comments