O scurta spicuire a celor mai des intrebari intalnite din cadrul formularului de contact.

Lista cu intrebari frecvente este in continua dezvoltare deci puteti din cand in cand verifica noutatile din aceasta pagina.

Intrebare Cui pot sa ma adresez cu intrebari referitoare la contractele de mentenanta hardware sau sofware si pretul acestora ?
RaspunsPentru intrebari generale referitoare la metenanta hardware sau software, va rugam sa completati formularul de contact 
Intrebare Am comandat un produs IT dar vanzatorii nu imi ofera suport. Puteti sa ma ajutati ?
RaspunsCu siguranta. Oferim support IT de orice natura.  Procedura este in felul urmator. Vi se trimite un link de plata online ( Platiti 50 lei cu cardul) si apoi va oferim suportul telefonic sau ne conectam la PC-ul dumneavoastra remote, in functie de fiecare caz in parte.
Intrebare Cum pot sa achit factura?
RaspunsPlata se poate realiza prin transfer bancar, indicand numarul facturii achitate. si serviciile vor incepe dupa confirmarea platii.

Puteti plati cu cardul, online, direct pe site si confirmarea in acest caz va fi instanta si putem sa ne apucam imediat de treaba sau daca sunteti din Constanta puteti plati cash la livrarea serviciului daca se face la domiciliul clientului.
Informatiile referitoare la conturile bancare sunt disponibile pe factura.

Intrebare Ce pot face in cazul in care echipamentul meu este defect?
RaspunsCompletati formularul de contact cu prblema exacta ( cat mai multe detalii ) si revenim cat de repede posibil.
Intrebare Mi s-a stricat pc-ul si nu imi place sa caut service-uri. Oferiti servicii IT la domiciliu?
RaspunsDa. Avem echipe pe Judetul Constanta ce pot oferi suport tehnic la domiciliu iar pentru solicitari la domiciliu sau sediu din tara oferim serviciile dar toate costurile incluse/transport, cazare daca este cazul sunt suportate de client.
Intrebare Pot beneficia de IP static? Ce trebuie sa faca pentru a avea IP static?
RaspunsIntr-un cuvant. Nu trebuie sa contactati compania de la care ati cumparat internet pentru a solicita IP static. Va vom crea noi unul.
Facebook Comments