Acest sistem de personalizare a devenit rapid foarte popular luand locul inscriptionarii prin alte mijloace. Folosim produse de buna calitate, utilaje performante, ace Groz-Beckert, Organ,Schmetz, ata de brodat: Amann, Lustro, Madeira.

Firma noastra ofera servicii profesionale de broderie. Va oferim o gama larga de confectii si accesorii, ca: tricouri personalizate, sepci, salopete cu logo-ul firmei dumneavoastra, ecusoane militare, embleme sau ecusoane scolare, bonete, halate medicale, geci, cravate personalizate, genti, etc.

Personalizati produsele pe care le purtati prin broderie, o noua forma de promovare, mult mai eleganta si mai eficienta. Suntem dedicati clientilor nostri pentru a satisface în întregime cerintele acestora in ceea ce priveste imaginea, calitatea, pretul, corectitudinea, fidelizarea.
Brodria este cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat a produselor textile cat si a altor materiale (genti, materiale promotioanale, huse auto, halate, bonete, salopete, sacouri).

Broderia poate fi aplicata inainte si dupa finisarea produsului, poate fi aplicata cu stick ,cu velcro(scai) sau direct pe produs intr-o zona (pe buzunar, in piept, pe guler, pe manseta, pe spate sau pe intreaga suprafata a produsului. Anumite detalii brodate pot schimba radical designul unui produs, este de ajuns sa folositi monograme brodate si acesl produs devine unicat.

Personalizam uniforme scolare (cravate, camasi, tricouri, sacouri sau embleme brodate aplicate prin scai, sau stick sau cusute). Brodam pentru unitati hoteliere, huse pentru scaune, fete de masa, lenjerie de pat personalizate cu denumirea complexului si nu numai. Broderie pe ecusoane pentru angajati, broderie pe uniforme. De asemenea realizam broderie pe uniforme, ecusoane, sepci, tricouri, grade profesionale, camasi, esarfe, embleme cu sigla fiecarei institutii publice cum ar fi unitati militare, unitati pentru situatii de urgenta, smurd, unitati de politie, politie comunitara, primarii, salvamont, etc. Realizam la cererea clientului steaguri la dimensiuni mari. Fanioane personalizate.

Facebook Comments